Disclaimer

Disclaimer

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Tuan/ Puan/ Saudara/ Saudari.

Penafian myilmupelita.com

Sekiranya anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang pertanyaan atau cadangan membina tentang penafian tapak kami iaitu myilmupelita.com, sila hubungi kami melalui alamat e-mel di pberantai417@gmail.com

Lazimnya, laman tapak myilmupelita.com dibina hanyalah bertujuan untuk peningkatan dan perkongsian ilmu pengetahuan semata - mata. Myilmupelita.com tidak menjamin sepenuhnya terhadap maklumat yang terkandung di dalamnya. 

Dalam pada itu, melalui tapak laman myilmupelita.com anda boleh juga melayari atau melawat pautan - pautan lain yang dikaitkan atau terkait di tapak myilmupelita.com samada secara lansung atau tidak langsung. Lanjutan itu juga, sekiranya anda beralih arah ke halaman lain, kemungkinan akan muncul pautan blog - blog lain yang mengandungi pelbagai maklumat.

Myilmupelita.com sentiasa bersifat positif demi manfaat kebaikan bersama. Untuk itu, dengan melayari halaman tapak myilmupelita.com ini, secara automatik anda bersetuju sepenuhnya dengan penafian myilmupelita.com. 

Sebarang komen yang anda kemukakan samada negatif atau positif atau melanggar mana - mana pihak dan bersifat sia - sia, ia adalah dibawah risiko dan tanggungjawab anda sendiri secara sepenuhnya. Myilmupelita.com tidak akan melayan dan tidak terlibat samaada secara langsung atau tidak langsung.

Lanjutan daripada itu, diucapkan selamat membaca dan jika maklumat yang dibaca dirasakan bermanfaat, silalah kongsikan kepada sahabat - sabahat yang lain, agar kita semua bersama - sama mendapat syafaat ilmu pengetahuan yang baik dan lebih meluas. Jadilah insan yang baik dan berilmu dalam segenap aspek.Sekian dan terima kasih.Yang ikhlas

myilmupelita.com

Post a Comment

1 Comments

Featured Post

Selamat Hari Bapa 2024