Privacy

Privacy

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Tuan/ Puan/ Saudara/ Saudari,

Sukacita dimaklumkan bahawa myilmupelita.com tidak mempunyai sebarang akses atau kawalan ke atas mana - mana kuki yang digunakan oleh pengiklan pihak ketiga yang terpaut pada laman blog myilmupelita.com.

Oleh yang demikian, dan walaupun anda boleh melihat kuki pada laman blog kami, kami menasihatkan bahawa ada baiknya anda merujuk dasar privasi masing - masing bagi pelayan iklan pihak ketiga ini untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci. Ia mungkin termasuk amalan dan arahan mereka tentang cara memilih keluar daripada pilihan tertentu.


Dasar Privasi myilmupelita.com hanyalah terpakai untuk aktiviti dalam talian yang melawati laman blog kami. Ia juga sah untuk pelawat ke laman web kami berkenaan dengan maklumat yang mereka kongsi dan / atau kumpulkan dalam myilmupelita.com


Justeru daripada itu, dengan menggunakan atau melayari laman web myilmupelita.com, anda dengan ini bersetuju sepenuhnya tanpa paksaan dengan dasar privasi dan disclaimer yang kami tetapkan. Sebarang risiko adalah dibawah tanggungjawab anda sendiri sepenuhnya.
 
Terdahulu, di ucapkan selamat membaca dan semoga anda mendapat syafaat ilmu pengetahuan yang baik dan berkekalan. Dalam pada masa sama, jika maklumat laman web ini bermanfaat, sila kongsikan kepada sahabat - sabahat yang lain. Sesungguhnya, berkongsi maklumat yang baik akan mendapat balasan yang baik.


Sekian dan terima kasih.


Yang ikhlas,

myilmupelita.com


Post a Comment

0 Comments

Featured Post

Selamat Hari Bapa 2024