DBKK Pelawa Buka Gerai Sempena Tahun Baru Cina

DBKK Pelawa Buka Gerai Sempena Tahun Baru Cina

Notis pemakluman Dewan Bandaraya Kota Kinabalu bahawa jalan di kawasan letak kereta akan di tutup buat sementara waktu.

Penutupan sementara jalan gaya dari blok A hingga blok C (dari Agro Bank hingga RHB bank) dan jalan bandaran untuk di gunakan sebagai aktiviti - aktiviti Karnival Tahun Baru Cina termasuk gerai jualan di jalan gaya pada sebelah malam pada 22 januari 2022 hingga 29 januari 2022.DBKK Pelawa Buka Gerai Sempena Tahun Baru CinaPenutupan sementara jalan bandaran dan semua tempat letak kereta di Taman Poket untuk digunakan sebagai tempat berlangsungnya acara Karnival Tahun Baru Cina 2022.


Dewan Bandaraya Kota Kinabalu turut memgundang orang ramai yang berminat menjalankan perniagaan semasa karnival ini berlangsung bolehlah mendapatkan borang permohonan tersebut di kaunter Jabatan Pelesenan DBKK pada waktu pejabat. Lokasi gerai jualan yang dibuka di blok A dan blok B, jalan Gaya adalah untuk penjaja api - api night food market, manakala blok C, blok D dan lintasan Deasoka akan dibuka untuk orang ramai yang berminat.


DBKK Pelawa Buka Gerai Sempena Tahun Baru Cina

Lanjutan daripada itu juga, maklumat terperinci boleh rujuk flayer milik DBKK yang di kongsikan, atau mengunjungi pejabat mereka secara terus.

Post a Comment

0 Comments

Featured Post

Petua Gaya Hidup Sihat